Frakt & Retur

Into 1.Consegna information som är nödvändig
 *** Den information som behövs för sjöfarten är ditt fullständiga namn, adress och antal telefono.Si informerade om att vi kan skicka din beställning via den gemensamma jordbrukspolitiken adress, och postboxar eller liknande är inte tillgängliga för sjöfarten. < br />  *** Vänligen se till att du anger rätt leveransadress och telefonnummer. *** Låt 8-12 dagar för leverans av ditt objekt.
 *** Vi skickar dig ditt spårningsnummer i 36-48 timmar efter din betalning har mottagits.
 *** Spårningsnummer att kontrollera i:
 EMS hemsida: http://www.ems.com.cn/
 DHL hemsida: http://www.dhl.com/en.html av http://track.dhl-usa.com/TrackByRef.asp?nav=TrackByRef

2.METHOD Shipping
 Normalt använder vi EMS som en metod för spedizione.Ma för vissa län kommer vi att använda DHL som fraktsätt. Det beror på fraktkostnaden. Vi kommer att välja den billigaste.

Into 3. Övervakning Metoder
 När din beställning skickas kommer vi att erbjuda EMS eller DHL kollinummer. och webbplats till voi.Ci finns två metoder för att få ovan information från oss,
 <1.> Besök vår hemsida och logga in igen för att kontrollera uppdatera status.
 <2.> Kontrollera din e-post, för vi skickar uppdaterar status till din e-postadress.
 Anmärkning:. (.. Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning nej, ta mer tålamod att vänta på det Po 'tid krävs av Express Company göra upp)

Into 4. Misslyckad eller felleverans
 *** Vi är inte ansvariga för återtransport om du gett oss en felaktig eller ofullständig adress.
 *** Om du vägrat att underteckna beställning kommer vi debiteras 35% som handtag avgifter, om paketet var automatiskt skickas tillbaka efter flera gånger utan framgång leverans (beroende på frånvarande eller som du angav ett felaktigt eller ofullständigt leveransadress till oss), kommer vi att kräva 35% som leveransavgifter
 *** För kunder som inte får paketet inom 12 arbetsdagar, kontakta ditt lokala postkontor ASAPSempre du kan kontrollera med det lokala postkontoret direkt med ditt ID-kort eller annat giltigt intyg och orderinformation kopia som du kan skriva ut när Logga in på ditt registrerade konto på vår hemsida.

tillbaka